Slăbiciunile de slabire de la farmacie

La începutul anului, mulți oameni doresc să aibă o greutate bună. Un număr de ajutoare pentru pierderea în greutate promite sprijin pe drumul spre figura de vis. Lira s-au prabusit repede, motivand succesul initial pentru a continua. Cu toate acestea, rezultatul dietelor cu fulgere este rar pentru o lungă perioadă de timp, deoarece într-un anumit moment se instalează efectul yo-yo temut.

3 tipuri de produse de pierdere în greutate

Cine vrea să aibă succes pe termen lung, nu este vorba despre o schimbare în obiceiurile de viață și de viață. În același timp, există fonduri care pot facilita demararea și continuarea. Unele dintre ele sunt prescrise și sunt prescrise pentru obezitate grea, altele sunt disponibile gratuit. Există o distincție între trei grupe de ajutoare pentru pierderea în greutate:

  • poftă de mâncare
  • blocant de grăsime
  • agenţi de îngroșare

Pierderea in greutate cu supresoare de apetit

Agenții supresivi ai apetitului convențional sau supresoarele pentru apetitul acționează direct în creier. Acolo ele promovează sau încetinesc eliberarea diferiților mesageri. Acest lucru atenuează senzația de foame. Recuperatorii de pierdere în greutate se simt mai repede, mânca mai puțin. În același timp, consumul propriu de energie al organismului este stimulat.

Medicamentele inhibitoare a apetitului, de exemplu, cu ingredientele active amfepramone, cathine și phenylpropanolamine sunt prescriptive și pot fi luate numai pentru câteva săptămâni.

Medicamentele care conțin sibutramină binecunoscută a medicamentului au fost retrase de pe piață din cauza efectelor secundare semnificative ale inimii și vasculare în toate țările industrializate. În Germania a fost interzisă în 2010.

În plus, din octombrie 2008, Agenția Europeană pentru Medicamente a recomandat ca rimonabantul să fie restricționat pentru utilizare cu medicamente. Un motiv pentru aceasta este riscul de a provoca tulburări mintale, cum ar fi depresia. Apoi, producătorul a retras drogul de pe piață.

Pierderea in greutate cu blocante de grasime

De asemenea, remediați așa-numitul blocant de grăsimi ca ingredient activ orlistat. Acestea încetinesc - fără a limita pofta de mâncare - împărțirea grăsimilor dietetice în intestin, pe care, prin urmare, organismul nu le absoarbe. "Ceea ce nu este înregistrat nu vă face să îngroziți", spune Wiesbaden, medic de știință Dr. med. Claudia Christ efectul. În acest fel, o treime din grăsimea dietetică ar trebui să scape de digestie.

Substanța funcționează până la un aport maxim de 60 de grame pe zi. În caz contrar, poate duce la diaree datorită excreției mai mari a grăsimilor. Blocanții de grăsimi pot susține o dietă redusă caloriilor. Cei care își modifică dieta în același timp pot face în curând așa-numitul inhibitor de lipază inutil.

Pierdeți greutatea cu substanțe umflate

Saturațiile comprimate din alginate, colagen sau celuloză umple stomacul fără a avea calorii. Cele mai multe substanțe de umflare care se pot elibera în mare măsură pot fi utile pe drumul către greutatea dorită. Înghițiți înainte de mese, substanțele din stomac absorb lichid, se umflă și produc un sentiment de plenitudine. Masa ulterioară va fi mai mică și "bureții" vor fi pur și simplu eliminați.

La preparate ar trebui să beți mult lichid, deoarece în caz contrar poate ajunge la blocări grele. Ajutoarele pentru pierderea în greutate - indiferent dacă sunt disponibile sau prescriptive - trebuie de obicei plătite pentru ei înșiși. Numai în cazuri excepționale, companiile de asigurări de sănătate rambursează costurile.

Și nu uitați: mai puțină grăsime și mai mult exercițiu nu este în jur. Cățărări scări sau distanțe scurte de mers pe jos deja arde calorii. În același timp, faceți ceva pentru fitness și protejați mediul.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul