Acnee Tarda - care ajută la acnee la bătrânețe

Cei care suferă de acnee nu trebuie neapărat să fie în mijlocul pubertății și să fie la aceeași vârstă ca un adolescent. Așa-numita tardă de acnee este o formă de acnee, care apare în principal între anii 30 și 45 de viață și se mai numește și Altersakne. Majoritatea femeilor sunt afectate de acnee senilă. Deși există diferențe enorme între acneea tarda și așa-numita acnee pubertate, consecințele pentru persoana afectată pot fi aceleași. Adesea ei suferă foarte mult din cosuri, fizic și mental.

Acnee la vârsta matură

Multe femei cunosc problema: chiar înainte de începutul perioadei lor, aceasta anunță deja sub formă de cosuri și roșeață pe nas, bărbie și obraji. Multe femei din anii 30 suferă de aceste boli, dar nu chiar înainte de perioada lor. De ce tot mai multe femei trebuie să sufere de acnee tarda nu este clar dovedită.

Cu toate acestea, faptul că glandele sebacee ale pielii produc pur și simplu prea mult sebum, determinând porii să suprime paraziți. Prin urmare, porii pielii sunt blocați și eventual se formează puncte negre și cosuri.

Modifică acneea: recunoaște cauzele

Există o varietate de moduri care vin ca o cauză a acneei senile în cauză. Doar stresul, o dieta dezechilibrată și stresul mental pot duce, de asemenea, la fluctuații hormonale și în cele din urmă se dovedesc a fi cauzele acneei tarda. Fluctuațiile hormonale, cum ar fi în momentul menopauzei sau menopauzei, pot afecta, de asemenea, pielea.

Dar, de asemenea, alergiile, în special intoleranțele alimentare și posibilele efecte secundare ale medicamentelor pot fi considerate ca fiind cauzele acneei tarda. În cele din urmă, însă, o predispoziție ereditară poate duce la pielea necurată.

Trata acnee tarda

Chiar dacă acneea Tarda apare doar ușor sau numai în anumite zile, cosurile trebuie clarificate de un dermatolog. Apoi determină tratamentul adecvat. În funcție de severitatea acneei, este posibil ca antibioticele să fie aplicate pe plan intern, în cazuri ușoare, cremele care conțin antibiotice pot îmbunătăți starea pielii.

În plus față de tratamentul medical, tratamentele cosmetice pot, de asemenea, relaxa și îmbunătăți pielea. Curățarea manuală poate elimina porii înfundați din depozite. O iradiere ușoară cu lumină colorată sau, de asemenea, o așa-numită abraziune a pielii printr-o microdermabraziune poate face parte din tratamentele posibile în Kosmetik.

Înflorirea și purpurarea pimples ar trebui să fie deschise exclusiv de către medici sau cosmeticieni. În nici un caz nu ar trebui ca persoana afectată să se împrăștie, pentru că pericolul este mare, ceea ce face ca acneea să se înrăutățească. Degetele sau mâinile pot purta mai multe bacterii în piele.

Îngrijire prietenoasă cu pielea

În orice caz, este important să aveți îngrijirea pielii potrivită pentru tipul de piele. Din moment ce acneea tarda apare din ce în ce mai mult la femeile care tind să se usuce oricum pielea, are sens să mențină pielea blândă și hidratantă. Doar atunci când se adaugă o cantitate suficientă de umiditate pe piele, bariera naturală a pielii poate fi complet funcțională și poate proteja pielea de atacurile bacteriene. O tardă de acnee nu ar trebui să utilizeze niciodată săpun tradițional. Lauretul de sodiu sau lauril sulfatul conținut în săpun și detergenți poate favoriza formarea punctelor negre.

Chiar și cremele pure nu sunt recomandate pentru îngrijire în Altersakne. Deoarece substanțele grase pot închide canalele sebacee, care ar trebui evitate la toate formele de acnee. În plus, pielea este atacată în mod inutil de produse cosmetice și produse de îngrijire agresive, iar bariera pielii este astfel mai permeabilă, din nou bacteriile putând pătrunde în piele.

Cu cosmetice pentru acnee senilă

În plus față de tratamentul vizat al acneei tarda, se recomandă aplicarea în plus față de îngrijirea pielii numai cosmetice care sunt potrivite pentru pielea sensibilă și sensibilă. În consultare cu dermatologul sau cu forme mai ușoare de acnee senilă, în consultare cu cosmeticianul, cosmeticele îmbogățite cu vitamina A sau cu acizi de fructe s-au dovedit deosebit de bine pentru îngrijirea pielii în acnee tarda.

Multe femei în jurul vârstei de 30 de ani sunt deosebit de entuziaști în legătură cu un tratament cu acizi de fructe, deoarece acizii fructiferi pot avea două efecte: în primul rând, pielea afectată de acnee poate fi atenuată și să obțină efecte vizibile, deoarece modelul de pori grosier poate fi rafinat și inflamația se poate vindeca mai repede. Pe de altă parte, preparatele care conțin acid frutic pot ajuta, de asemenea, cu ridurile fine. Cel mai bine este să vă adresați unui cosmetician pentru tratamente profesionale cu acizi de fructe, pentru îngrijirea la domiciliu, se recomandă produse cu un conținut de acid fructe de 8%.

Acnee Tarda și machiaj: Este bine?

Contrar opiniei populare că machiajul este un tabu în acnee, machiajul prietenos cu pielea poate avea două efecte. În timpul zilei, machiajul protejează pielea de alte influențe externe, cum ar fi posibilele influențe nocive asupra mediului.

În plus, femeile care suferă de acnee se simt mai bine cu un machiaj mascat sau camuflaj. Cu toate acestea, este deosebit de important în Altersakne, pe piele seara.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul